zondag 26 juni 2022 19:29:16

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

Reacties krijgen als je zelf een website hebt is altijd leuk en ik vorm hierop zeker geen uitzondering ! Onderstaand formulier geeft je dan ook de mogelijkheid om met mij in contact te komen.
Heb je een vraag? Je hebt een idee om deze site nog leuker en/of interessanter te maken? Of je hebt ergens verkeerde informatie "gespot" ? Laat het mij dan zeker weten door hieronder het formulier in te vullen.

 
 
jouw bericht
 
 

ben je zelf auteur?

En zou je graag hebben dat ik je boek recenseer en op de site plaats... dat kan. Ik weet uit mijn contacten met beginnende en meer gevestigde auteurs hoe moeilijk het is om gratis publiciteit te verkrijgen en, waar ik kan, help ik graag een handje mee.
Maar toch een kleine opmerking hierbij... Eric's Boekensite richt zich tot een welbepaald genre: de spannende boeken of thrillers. Als je dus in een andere genre schrijft dan heeft het niet veel nut mij te contacteren.

Verder is deze site een hobby en een 100% privé initiatief die ik probeer te combineren met mijn professioneel leven. Ik zal je dus nooit kunnen garanderen wanneer ik je boek lees en/of de recensie op de site plaats. Het boek zelf wordt wel onmiddellijk na ontvangst van een recensie-exemplaar op de site gepubliceerd. Leden van de site kunnen dan onmiddellijk recensies schrijven.

Wil je je boek hier zien verschijnen ? Vul dan zeker het contactformulier hierboven in en ik zal heel snel terug contact opnemen om samen te bekijken wat mogelijk is. Ik wens je alvast veel succes met je boek(en)!

vragen over de site ?

Voor vragen ivm de site kan je misschien een antwoord vinden op de volgende pagina's :

de informatie pagina
de disclaimer pagina
de FAQ pagina

 

zelf een site ?

Heb je zelf een site en zou je graag hebben dat deze wordt opgenomen op mijn link-pagina ? Stuur me dan de link en ik zal zeker overwegen je site op te nemen. Aangezien het echter niet de bedoeling is een "linkfarm" te worden, moet jouw site ofwel iets te maken hebben met boeken, of verschrikkelijk origineel zijn. Ik laat in ieder geval iets weten bij wel of niet opname.

Er zijn geen bezoekers, geen leden en 1 alien online.

copyright © 2003 - 2022 ERIC'S BOEKENSITE