dinsdag 21 mei 2024 09:07:33

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

Mijn Eerste Blogpost…

donderdag 10 juli 2014 om 10h51

Aangezien de dag van vandaag elke zichzelf respecterende website ook een blogpagina heeft kan ik toch zeker niet onderdoen en heb ik vanaf nu dus ook m’n eigen blogplekje ingericht…
Als je echter al wat hebt rondgekeken op de site, dan zal je wel gemerkt hebben dat ik eerder een “lezer” dan een “schrijver” ben… verwacht dan ook niet dat de blog-sectie van de site elke dag een nieuw bericht zal bevatten.
Bijkomend ben ik niet het type dat denkt, in tegenstelling tot andere blogs die ik wel eens bezoek, op alles en iedereen een mening te moeten verkondigen. Laat staan dat bezoekers van de site die mening willen horen en/of interessant zouden vinden 😉

De meeste berichten die hier zullen verschijnen zullen berichten zijn die niet zo 1-2-3 passen in een andere bestaande rubriek van de site. Het wordt dus eerder een communicatiekanaal met nieuws en/of feiten die ik wel leuk of interessant genoeg vind om te delen, en die meestal boek-gerelateerd zullen zijn. Ik denk hierbij aan leuke en/of originele websites die ik ontdekt heb, of boekhandels die het bezoeken waard zijn,… of elk ander nieuws dat ik via bezoekers en/of leden toegespeeld krijg… Dat laatste zal natuurlijk afhankelijk zijn van de reacties die ik van jullie krijg. Als je dus zelf iets wilt delen met de bezoekers van deze site, hou je dan zeker niet in en reageer hieronder of stuur me een berichtje via het contactformulier.

En nu ik erover nadenk… het feit dat je deze post leest betekent dat je de weg hebt gevonden naar deze site, en meer nog, naar de vernieuwde versie ervan. Een eerste reactie ligt dus voor de hand… laat me hieronder weten wat je vindt van de layout, de nieuwe functionaliteiten, wat anders en/of beter kan. Kortom, wat is je eerste indruk ?
Ik kijk in ieder geval al uit naar jullie reacties en wens jullie ondertussen nog veel thriller-genot!

Eric

 
 

Nieuwste Boeken

 
reacties op deze blog...

Er zijn nog geen reacties ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om als eerste te reageren.

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn geen bezoekers, geen leden en 1 alien online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE