woensdag 28 september 2022 11:40:06

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

 • MIJN VERZAMELING
 • TE LEZEN
 • GELEZEN
 • FAVORIETEN
 • AANGEBODEN
 • VERLANGLIJST

Michael Connelly - Stroomversnelling

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

Privé-detective Harry Bosch komt oog in oog te staan met een beruchte moordenaar – het monster dat miljoenen mensen kennen als de Dichter.

FBI-agente Rachel Walling ontvangt het telefoontje waar ze al jaren bang voor is. De Dichter is terug. Jaren geleden was ze betrokken bij de jacht op een seriemoordenaar die dichtregels achterliet op de plekken van zijn afschuwelijke misdaden. Rachel is de Dichter nooit vergeten – en hij haar ook niet.

Harry Bosch, ex-detective van de LAPD, wordt ook gebeld, door de weduwe van een oude vriend. Haar man lijkt een natuurlijke dood te zijn gestorven maar toch vraagt zij of Bosch zijn dood wil onderzoeken. Bosch belooft haar te helpen, uit loyaliteit aan zijn vriend. Dan ontdekt Bosch dat zijn vriend connecties had met de Dichter. Zijn onderzoek zal leiden tot de meest angstaanjagende confrontatie van zijn carrière.

Voor meer informatie over Michael Connelly klik je hier

 

ISBN : 90-225-3890-7 | GENRES : Crime, Thriller

 • « Stroomversnelling » is een paperback (215x140mm) van 319 pagina's die werd uitgegeven door De Boekerij in 2004. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 2004 in de Verenigde Staten onder de titel « The Narrows » bij uitgeverij Little Brown and Company.
 • De vertaling uit het Engels is te danken aan Renée Milders Dowden.

Terugkerende Personages : Hieronymus 'Harry' Bosch, Rachel Walling
Sleutelwoorden : FBI, LAPD, Seriemoordenaar

 • Currently 9.00 op 10

Score: 9.0 op 10 (1 stem)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 1 lid
favoriet van niemand
in verzameling van 2 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « Stroomversnelling »

Er werd al 1 recensie en/of reactie ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om ook je mening over dit boek te geven.

 • permalink

  Wat misdaadliteratuur betreft is Michael Connelly 1 van m’n favorieten en ook in “Stroomversnelling” stelt hij mij niet teleur. Net als altijd is de plot ijzersterk, het verhaal spannend van begin tot eind en de ontknoping verbazend. Harry Bosh, het hoofdpersonage, blijft zichzelf en is de typische held zoals we hem graag hebben: Vasthoudend, inventief en eerlijk. Alhoewel er in het boek verschillende verwijzingen zijn naar het eerder uitgegeven boek “De Dichter”, leest “Stroomversnelling” heel vlot en is er geen behoefte om het vorige werk gelezen te hebben.
  Zoals steeds is deze Connelly een aanrader en kijk ik uit naar z’n volgend boek.

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn 1 bezoeker, geen leden en 1 alien online.

copyright © 2003 - 2022 ERIC'S BOEKENSITE