maandag 20 mei 2024 01:36:51

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

  • MIJN VERZAMELING
  • TE LEZEN
  • GELEZEN
  • FAVORIETEN
  • AANGEBODEN
  • VERLANGLIJST

John Case - De Achtste Dag

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

De Biecht…
In een afgelegen dorpje in Toscane gaat een stervende man te biecht. Deze vermaarde arts draagt een verschrikkelijk geheim bij zich, zó verschrikkelijk dat de priester hem geen absolutie durft te schenken. Vader Azetti vertrekt hals over kop naar Rome, om advies te vragen. In het Vaticaan wordt hierdoor een vuur aangewakkerd dat lang heeft gesmeuld maar nu tot een explosie komt…

De Moorden…
In een buitenwijk van Washington gaat een huis in vlammen op. Joe Lassiter verliest in de vuurzee zijn enige zuster en haar zoontje. De politie vermoedt dat het vuur is aangestoken, maar tast verder volledig in het duister. Al spoedig blijkt dat moeder en kind al vóór de brand op beestachtige wijze werden vermoord. Waarom?

De Jacht…
Lassiter is vastbesloten te achterhalen waarom de twee zijn vermoord. Maar zijn onderzoekingen leiden aanvankelijk slechts tot meer raadsels. Zijn zuster en neefje blijken niet de enige slachtoffers, en Lassiter zal zich moeten haasten om meer moorden te voorkomen. Al snel bevindt hij zich in een haast onontwarbaar doolhof, dat hem onder andere voert langs Chicago, Praag en… Toscane, naar het dorpje van Vader Azetti.

De Achtste Dag…
… is het bloedstollende verhaal van een man op zoek naar de moordenaars van zijn zuster en haar zoontje. Het is een onnavolgbare thriller over de op hol geslagen medische wetenschap, in een wereld waar het geloof in het spirituele en het geloof in de moderne technieken met elkaar in botsing komen, met rampzalige gevolgen. Het verhaal is spannend tot op de allerlaatste bladzijde.

 

ISBN : 90-225-2239-3 | GENRE : Thriller

  • « De Achtste Dag » is een paperback (235x155mm) van 412 pagina's die werd uitgegeven door De Boekerij in 1997. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 1997 in de Verenigde Staten onder de titel « The Genesis Code » bij uitgeverij Ballantine Books.
  • De vertaling uit het Engels is te danken aan respectievelijk : Joost van der Meer, William Oostendorp.

Sleutelwoord : Geneeskunde

  • Currently 10.00 op 10

Score: 10.0 op 10 (1 stem)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 2 leden
favoriet van niemand
in verzameling van 3 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « De Achtste Dag »

Er zijn nog geen recensies ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om als eerste je mening over dit boek te geven.

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn geen bezoekers, geen leden en 2 aliens online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE