zaterdag 22 juni 2024 12:39:47

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

 • MIJN VERZAMELING
 • TE LEZEN
 • GELEZEN
 • FAVORIETEN
 • AANGEBODEN
 • VERLANGLIJST

Lee Child - Bloedgeld

Vergroot

omslagfotografie

Corbis
Henry Steadman
Joey Night

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

De welgestelde Edward Lane heeft de tijd mee: zijn privéleger van oud-militairen wordt overal ter wereld ingehuurd. Maar als zijn vrouw en kind worden ontvoerd, helpt vuurkracht niet om ze heelhuids terug te krijgen. Gelukkig weet Lane precies wie hij nodig heeft om de ontvoerders te laten boeten: Jack Reacher.
Ex-militair Jack Reacher is een expert in het traceren van mensen. Maar deze ontvoeringszaak loopt niet zoals hij wil: drie keer betaalt Lane het gevraagde losgeld, en telkens vist Reacher achter het net bij de overhandiging. En de ontvoerden worden niet vrijgelaten.
Als een onderzoek vastzit, moet je alles overdoen, weet Reacher. Helemaal vanaf het begin, in bloed, zweet en tranen. Maar langzaamaan beseft Reacher dat Lane iets verbergt. lets vuils. lets groots… En Jack Reacher zit er tot over zijn oren in.

 

ISBN : 978-90-245-5395-2 | NUR : 332 | GENRE : Thriller

 • « Bloedgeld » is een paperback (230x150mm) van 400 pagina's die werd uitgegeven door Luitingh - Sijthoff in 2006. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 2006 in de Verenigde Staten onder de titel « The Hard Way » bij uitgeverij Delacorte.
 • De vertaling uit het Engels is te danken aan Jan Pott.

Terugkerend Personage : Jack Reacher

 • Currently 9.00 op 10

Score: 9.0 op 10 (1 stem)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 1 lid
favoriet van niemand
in verzameling van 2 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « Bloedgeld »

Er werd al 1 recensie en/of reactie ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om ook je mening over dit boek te geven.

 • permalink

  Het lijkt wel of ik een eeuwigheid heb moeten wachten voor deze nieuwe Child uitkwam, en het feit dat ik er niet aan wou beginnen vooraleer op mijn vakantiebestemming te zijn aangekomen maakte de zaak alleen maar erger.
  “Bloedgeld” is dan ook het eerste boek dat ik gelezen heb tijdens onze welverdiende vakantie en zoals altijd werden de verwachtingen volledig ingelost. Reacher blijft Reacher, child blijft goede plots schrijven en het boek was in 2 dagen uitgelezen.
  “Bloedgeld” gaat over een ontvoeringszaak waar het niet altijd duidelijk is wie nu de slachtoffers en wie nu de daders eigenlijk zijn. Het verhaal is zoals altijd spannend van begin tot eind maar Reacher wordt hier meer als detective/speurder neergezet dan als de typische bottenbreker in zijn andere boeken. Het resultaat is in mijn ogen een minder geweldadig boek dan het andere werk dat we van Lee Child gewoon zijn. (Wat niet betekent dat Reacher in dit boek een “watje” zou geworden zijn, verre van :-))
  Net als zijn voorgaande boeken… een aanrader.

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn 1 bezoeker, geen leden en 1 alien online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE