vrijdag 24 mei 2024 03:25:35

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

 • MIJN VERZAMELING
 • TE LEZEN
 • GELEZEN
 • FAVORIETEN
 • AANGEBODEN
 • VERLANGLIJST

Lee Child - Brandpunt

Vergroot

omslagfotografie

Getty Images
Stone

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

Liften is een onzekere manier van reizen. Bij meer dan veertig graden zijn weinig mensen geneigd om je te laten instappen. Dat is de conclusie van Jack Reacher, verloren in de moordende zomerhitte van Texas. Het laatste waarover hij zich zorgen maakt is wie hem zal oppikken.

Maar Reacher had nooit verwacht dat iemand als Carmen zou stoppen. Ze is alleen en rijdt in een Cadillac. Ze is mooi, jong en rijk. Ze heeft een dochtertje dat wordt bespied. En een man die in de gevangenis zit. Een man die haar in elkaar slaat zodra hij eruit komt. Die haar misschien wel zal vermoorden.

Moeilijkheden zijn Reacher niet vreemd. En op Carmens afgelegen ranch in Echo County zijn er meer dan genoeg: leugens, racisme, vooroordelen, haat en moord. Maar Reacher weet waar hij staat. Haar familie is vijandig. De poIitie is niet te vertrouwen. De advocaten weigeren hulp : Wie zal de zaken rechtzetten als Jack Reacher het niet doet?

 

ISBN : 90-245-3878-5 | NUR : 332 | GENRE : Thriller

 • « Brandpunt » is een paperback (230x150mm) van 381 pagina's die werd uitgegeven door Luitingh - Sijthoff in 2001. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 2001 in het Verenigd Koninkrijk onder de titel « Echo Burning » bij uitgeverij Bantam.
 • De vertaling uit het Engels is te danken aan Bob Snoijink.

Terugkerend Personage : Jack Reacher

 • Currently 9.00 op 10

Score: 9.0 op 10 (1 stem)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 1 lid
favoriet van niemand
in verzameling van 2 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « Brandpunt »

Er werd al 1 recensie en/of reactie ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om ook je mening over dit boek te geven.

 • permalink

  Brandpunt is het eerste boek dat ik van deze schrijver heb gelezen, maar ik denk dat ik zijn andere thrillers ook ga kopen. Het begin komt vrij traag op gang, maar dit helpt zeker om een bepaalde sfeer op te roepen. Een sfeer van hitte, verlatenheid, onrust. Beelden die je je gemakkelijk kunt voorstellen in een woestijnomgeving.
  Het hoofdpersonage, Jack Reacher, is een ex MP die problemen nooit uit de weg gaat en een sterk ontwikkeld gevoel voor recht en onrecht heeft. Dit brengt hem meermaals in de problemen maar, zoals altijd met dit soort “helden”, komt alles op z’n pootjes terecht.
  Zoals de meeste thrillers is ook dit boek geen hoogstaande litteratuur, maar de plot houdt steek en de spanning wordt mooi opgebouwd. Zelfs het einde is, in tegenstelling tot vele andere soortgelijke boeken, niet TE vergezocht en komt realistisch over.
  De 9 op 10 is hier op zijn plaats en ik zou dit boek zeker aanraden.

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn 1 bezoeker, geen leden en 1 alien online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE