vrijdag 24 mei 2024 03:06:30

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

 • MIJN VERZAMELING
 • TE LEZEN
 • GELEZEN
 • FAVORIETEN
 • AANGEBODEN
 • VERLANGLIJST

Lee Child - Buitenwacht

Vergroot

omslagfotografie

Photonica

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

Jack Reacher is een eenling. Zonder baan, zonder paspoort en zonder vast adres. Maar als iemand zijn hulp nodig heeft zal hij die geven. Dus wanneer een vrouw hem benadert om een groot probleem voor haar op te lossen, weigert hij niet.

Haar probleem? Iemand dreigt de Amerikaanse vice-president te vermoorden. En het is haar taak om hem in leven te houden. Maar wat als de dreiging van binnenuit komt ?

Reacher wordt toegelaten tot een exclusieve club in het hart van Washington: de Secret Service. Instinctief verzet hij zich tegen de bureaucratie en de aannames die er gemeengoed zijn. Reachers boerenslimheid, ruwe charme en bereidheid om tot het uiterste te gaan, passen niet bij deze organisatie. Maar tegen een sluipmoordenaar zonder gezicht komen ze goed van pas…

 

ISBN : 90-245-4204-9 | NUR : 332 | GENRE : Thriller

 • « Buitenwacht » is een paperback (230x150mm) van 384 pagina's die werd uitgegeven door Luitingh - Sijthoff in 2002. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 2002 in het Verenigd Koninkrijk onder de titel « Without Fail » bij uitgeverij Bantam.
 • De vertaling uit het Engels is te danken aan Bob Snoijink.

Terugkerend Personage : Jack Reacher

 • Currently 8.00 op 10

Score: 8.0 op 10 (1 stem)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 1 lid
favoriet van niemand
in verzameling van 2 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « Buitenwacht »

Er werd al 1 recensie en/of reactie ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om ook je mening over dit boek te geven.

 • permalink

  Over de boeken van Lee Child en zijn hoofdpersonage Jack Reacher had ik al eerder mijn mening neergepend, en na het lezen van dit boek doet het mij plezier dat ik die mening niet moet herzien.
  Jack Reacher blijft die typische held die enkel zijn eigen willetje doordrijft en zich weinig aantrekt van de gevestigde orde en waarden. In dit boek kom je ook meer te weten over het verleden en de familie van Reacher, wat de toegankelijkheid van het personage zeker ten goede komt.
  Toch wil ik opmerken dat dit boek minder gewelddadig is dan de vorige 2 die ik gelezen heb. Er is hier veel meer aandacht geschonken aan detail en de lezer krijgt een goed beeld van de werking van de Amerikaanse Secret Service (Verantwoordelijk voor de bescherming van Prominenten). Enige minpunt is dat door die aandacht voor detail, sommige passages wat langdradig zijn. Niets onoverkoombaar, maar genoeg om een puntje minder toe te kennen aan de evaluatie.
  Maar al bij al blijft dit boek een aanrader voor de liefhebber van het Aktie/Thriller genre, en ga ik persoonlijk op zoek naar de overige delen van deze Jack Reacher serie.

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn geen bezoekers, geen leden en 1 alien online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE