maandag 4 maart 2024 20:15:42

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

 • MIJN VERZAMELING
 • TE LEZEN
 • GELEZEN
 • FAVORIETEN
 • AANGEBODEN
 • VERLANGLIJST

Johan Deseyn - Chaos

Vergroot

omslagfotografie

Sunny Verlinde

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

…de dingen kunnen vrij vlug een macabere vorm aannemen. Wat als een eenvoudige opdracht voor een onwetende detective begint, wordt om die reden een politiezaak.

Canthanuan vlucht uit het Duister om een chaotisch Kwaad te verspreiden. Door ‘de andere kant’ wordt Elleniël ingeschakeld om hem te elimineren. Het schiereiland New Cambridge wordt het toneel van een titanenstrijd tussen gezanten van Goed en Kwaad. Tegen hun zin worden ook mensen als Tombaugh en Santangelo bij de strijd betrokken. Hun leven en dat van vele anderen staat op het spel. Uiteindelijk wordt noodgedwongen hulp gezocht op de meest onmogelijke plaats: het Duister zelf…

Voor meer informatie over Johan Deseyn klik je hier

 

ISBN : 978-90-795-5200-9 | NUR : 330 | GENRES : Horror, Psycho Horror, Thriller

 • « Chaos » is een paperback (230x150mm) van 462 pagina's die werd uitgegeven door Kramat in 2008. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 2008 in België onder de titel « Chaos » bij uitgeverij Kramat.

 • Currently 8.33 op 10

Score: 8.3 op 10 (3 stemmen)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 3 leden
favoriet van niemand
in verzameling van 2 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « Chaos »

Er werd al 1 recensie en/of reactie ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om ook je mening over dit boek te geven.

 • permalink

  Chaos, een adembenemende roman waarin onzegbaar verschrikkelijke machten samenspannen. Het is een uitzonderlijk verhaal over het oer-oude thema: de strijd tussen goed en kwaad. Het beschrijft vlijmscherp de paradoxen in onze moraal en legt de menslijke zwakheden bloot.
  Dit thema wordt op Deseyns’ manier omgevormd en ingevuld met een orginele plot. Zoals altijd doet hij dit met personages die van de pagina spatten. Ze zijn heel herkenbaar, je voelt je direct aangesproken en zit zonder te verpinken zo in het verhaal. De bovennatuurlijke wendingen neem je er zonder aarzelen bij.
  Kortom een verhaal, geladen met zinderende spanning en zoveel emoties dat je zou wensen dat het tweemaal zo lang was. (of toch niet,… je wil/moet als je het boek leest, zo snel mogelijk weten hoe deze titanenstrijd tussen goed en kwaad eindigt!)

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn geen bezoekers, geen leden en 1 alien online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE