zaterdag 22 juni 2024 11:31:13

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

 • MIJN VERZAMELING
 • TE LEZEN
 • GELEZEN
 • FAVORIETEN
 • AANGEBODEN
 • VERLANGLIJST

T. Jefferson Parker - Complot In Orange County

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

Inspecteur Merci Rayborn, een van de hoofdpersonen uit het met lof overladen DE VROUWEN VAN ORTEGA HIGHWAY is terug in een thriller die bol staat van spanning en emoties. Merci krijgt opdracht om een opzienbarende moordzaak op te lossen waarin haar collega en minnaar de hoofdverdachte is.
Twee jaar na de dood van Tim Hess, haar partner en de vader van haar kind, keert Merci Rayborn terug op de afdeling moordzaken van de politie van Orange County. Merci en haar zoon wonen bij haar vader, een ex-politieman. Ze heeft een verhouding met Mike McNally, een alom gewaardeerd collega, en lijkt haar leven weer redelijk op orde te hebben. Als een hoertje vermoord in haar woning wordt aangetroffen komt Mike naar boven als hoofdverdachte. Merci doet wat niemand verwachtte: ze arresteert haar minnaar: Dit zet haar hele wereld op z’n kop.

Voor meer informatie over T. Jefferson Parker klik je hier

 

ISBN : 90-5695-105-X | GENRE : Thriller

 • « Complot In Orange County » is een paperback (220x150mm) van 410 pagina's die werd uitgegeven door Van Buuren in 2000. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 2000 in de Verenigde Staten onder de titel « Red Light » bij uitgeverij Hyperion.
 • De vertaling uit het Engels is te danken aan Ruud van de Plassche.

Terugkerend Personage : Merci Rayborn
Sleutelwoord : Moord

 • Currently 7.00 op 10

Score: 7.0 op 10 (1 stem)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 1 lid
favoriet van niemand
in verzameling van 2 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « Complot In Orange County »

Er werd al 1 recensie en/of reactie ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om ook je mening over dit boek te geven.

 • permalink

  Wederom een hele goede plot van deze schrijver die ik toch tot mijn favorieten mag rekenen. Eerlijksheidshalve moet ik er wel bij vermelden dat het tempo aanzienlijk lager ligt dan bijvoorbeeld in “De engeltjes van Horridus” of “De vrouwen van Ortega Highway”.
  Er wordt ook regelmatig verwezen naar deze vorige boeken, maar dit is allesbehalve storend voor iemand die deze niet zou gelezen hebben. Parker schenkt heel veel aandacht aan de opbouw van zijn verhalen, de juistheid van de feiten en de beschrijving van zijn personages. Je krijgt na een tijdje de indruk dat je die personen kent en dat maakt het verhaal des te spannender.
  In dit boek moet Merci Clayborn 2 verschillende moorden onderzoeken die in eerste instantie niets met elkaar te maken hebben. 1 van die moorden heeft echter veel invloed op het privé-leven van Merci, en dit geeft Parker de gelegenheid om dieper in te gaan op het hoofdpersonage zelf.
  In tegenstelling tot de vorige boeken die ik van hem gelezen heb, draait het verhaal hier niet rond een serial-killer, maar rond heel ingenieuze komplotten die Merci dwingen om ook in het verre verleden te gaan spitten. Parker slaagt er in ieder geval weer in de lezer (ik toch) geboeid te houden tot de laatste pagina.

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn geen bezoekers, geen leden en 1 alien online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE