dinsdag 25 juni 2024 10:18:29

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

 • MIJN VERZAMELING
 • TE LEZEN
 • GELEZEN
 • FAVORIETEN
 • AANGEBODEN
 • VERLANGLIJST

T. Jefferson Parker - De Engeltjes Van Horridus

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

Terry Naughton is hoofd van de zedenpolitie in Orange County. In de loop van zijn carrière heeft hij te maken gehad met de meest afschrikwekkende misdadigers, maar die vallen volledig in het niet bij Horridus; een ‘griezel’ die kinderen ontvoert en verkleedt als engeltjes om ze de volgende dag weer vrij te laten zonder ze een haar gekrenkt te hebben.
De enige bizarre aanwijzing voor Naughton is een stukje slangenhuid dat weggestopt zit in de zoom van het engeltjesgewaad. Horridus heeft zijn ‘slachtoffertjes’ nog geen fysiek geweld aangedaan, maar alles in Naughton zegt dat het niet bij de ‘verkleedpartijtjes’ zal blijven.

In een race tegen de klok om de ‘waanzinnige’ te vinden blijkt echter dat Horridus niet de enige vijand van Naughton is. Weerzinwekkende beschuldigingen dreigen een eind te maken aan zijn carrière en dwingen hem ertoe af te rekenen met gebeurtenissen uit het verleden.

Voor meer informatie over T. Jefferson Parker klik je hier

 

ISBN : 90-5695-060-6 | GENRES : Psychologische Thriller, Thriller

 • « De Engeltjes Van Horridus » is een paperback (220x150mm) van 400 pagina's die werd uitgegeven door Van Buuren in 1999. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 1998 in de Verenigde Staten onder de titel « Where Serpents Lie » bij uitgeverij Hyperion.
 • De vertaling uit het Engels is te danken aan Ruud van de Plassche.
 • Currently 10.00 op 10

Score: 10.0 op 10 (1 stem)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 1 lid
favoriet van niemand
in verzameling van 2 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « De Engeltjes Van Horridus »

Er werd al 1 recensie en/of reactie ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om ook je mening over dit boek te geven.

 • permalink

  Na ‘De Vrouwen van Ortega Highway’ is dit nu het tweede boek dat ik van deze schrijver lees en kan ik mezelf alleen maar gelukkig prijzen ooit met deze schrijver in aanraking te zijn gekomen. Ook in dit boek draait het hele verhaal rond een serial killer maar er is wederom heel veel aandacht besteed aan de psychologische aspecten van de personages en het geheel komt heel realistisch over.
  Sommigen vinden de plots van Parker aan de gruwelijke kant, maar ik vind dat zijn manier van schrijven dit heel goed mogelijk maakt en de term ‘spannend’ lijkt me meer aangewezen.

  Eigenlijk is het ongelooflijk dat deze schrijver bijna niet gekend is in onze contreien aangezien hij zeker het niveau haalt van de beste misdaadschrijvers.

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn geen bezoekers, geen leden en 3 aliens online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE