dinsdag 25 juni 2024 11:43:31

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

 • MIJN VERZAMELING
 • TE LEZEN
 • GELEZEN
 • FAVORIETEN
 • AANGEBODEN
 • VERLANGLIJST

Dean Koontz - De Gave

Vergroot

omslagfotografie

Zefa Benelux

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

Odd Thomas kan de doden zien en begrijpt wat ze hem duidelijk maken, ook al zijn ze altijd zo stil als het graf. Soms heeft hij ook voorspellende dromen en voelt hij aan wat mensen te wachten staat.
Het begint met een overleden meisje. Zij wijst Odd haar moordenaar aan en Odd draagt hem over aan de politie. De commissaris is een van de weinigen die bekend is met Odds gave.

Zodra Odd serieuze aanwijzingen heeft dat er een misdrijf is gepleegd of gaat plaatsvinden, laat hij dat de commissaris weten die dan maatregelen neemt. Maar nu krijgt Odd ergere waarschuwingen dan ooit tevoren. Wat staat er te gebeuren?

Voor meer informatie over Dean Koontz klik je hier

 

ISBN : 90-245-4799-7 | NUR : 332 | GENRE : Thriller

 • « De Gave » is een paperback (230x150mm) van 368 pagina's die werd uitgegeven door Luitingh in 2004. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 2003 in de Verenigde Staten onder de titel « Odd Thomas » bij uitgeverij Bantam.
 • De vertaling uit het Engels is te danken aan Lucien Duzee.

Terugkerend Personage : Odd Thomas
Sleutelwoorden : Doden, Moord, Paranormaal

 • Currently 8.00 op 10

Score: 8.0 op 10 (1 stem)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 1 lid
favoriet van niemand
in verzameling van 2 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « De Gave »

Er werd al 1 recensie en/of reactie ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om ook je mening over dit boek te geven.

 • permalink

  Dean Koontz is al jarenlang één van m’n favoriete schrijvers. Eigenlijk heb ik met hem (en Stephen King) het thriller/horror genre leren kennen en appreciëren. Nochtans vond ik de laatste 3-4 boeken lang niet meer zo goed als z’n eerdere werk. Het niveau van bijvoorbeeld “het Franciscus complot” kon ik niet terugvinden en ik kreeg het gevoel dat hij zijn schrijfstijl wou aanpassen aan een meer literair niveau. Misschien om een nog groter doelpubliek te bereiken. (Dit gaat ook op voor Stephen King) Ik ben echter wel z’n boeken blijven kopen. Noem het maar verzameldrang of nostalgie.
  Ik was dan ook aangenaam verrast bij het lezen van “De Gave”. In dit boek weet Koontz de lezer (ik in ieder geval wel) volledig op het verkeerde been te zetten. Het boek is spannend en vlot geschreven, maar je vormt je al vrij snel een mening en hebt het gevoel de ontknoping al van mijlenver te zien aankomen. En dat is het net. De ontknoping is helemaal anders dan verwacht. Wat mij betreft ben ik heel blij dat Koontz terug in z’n oude schrijfstijl is hervallen en kijk ik nu al uit naar z’n volgend boek.

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn 3 bezoekers, geen leden en 4 aliens online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE