dinsdag 25 juni 2024 10:36:13

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

 • MIJN VERZAMELING
 • TE LEZEN
 • GELEZEN
 • FAVORIETEN
 • AANGEBODEN
 • VERLANGLIJST

Harlan Coben - Geen Tweede Kans

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

Marc Seidman ontwaakt in een ziekenhuis. Hij ligt op de intensive care, zijn hoofd zit in het verband. Twaalf dagen geleden was hij nog een succesvolle chirurg en woonde hij in een mooi huis met een lieve vrouw en hun pasgeboren dochter Tara. Maar nu ligt hij in een ziekenhuisbed, neergeschoten door een onbekende. Zijn vrouw is dood en Tara is verdwenen.

Pas na twee weken ontvangt Marc bericht; hij kan zijn dochter terugkrijgen, maar hij mag onder geen beding contact opnemen met de politie. En hij zal geen tweede kans krijgen. Marc kan niet anders dan op het aanod in gaan, maar bij de uitwisseling van het losgeld gaat er iets vreselijks mis. Met behulp van Rachel, zijn ex-vriendin en ex-FBI-agente, zal Marc alle op alles moeten zetten om ervoor te zorgen dat die eerste kans niet zijn laatste was.

Voor meer informatie over Harlan Coben klik je hier

 

ISBN : 978-90-225-4754-0 | GENRE : Thriller

 • « Geen Tweede Kans » is een paperback (215x140mm) van 352 pagina's die werd uitgegeven door De Boekerij in 2007. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 2003 in de Verenigde Staten onder de titel « No Second Chance » bij uitgeverij Dutton.
 • De vertaling uit het Engels is te danken aan Paul Witte.

 • Currently 10.00 op 10

Score: 10.0 op 10 (1 stem)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 1 lid
favoriet van niemand
in verzameling van 2 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « Geen Tweede Kans »

Er werd al 1 recensie en/of reactie ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om ook je mening over dit boek te geven.

 • permalink

  Dit is mijn eerste kennismaking met het werk van Harlan Coben. Deze schrijver was voor mij totaal onbekend, maar onder druk van mijn vrouw, en gezien haar enthousiasme voor hem, was het enkel een kwestie van tijd vooraleer ik één van zijn boeken zou lezen.

  Geen tweede kans is het verhaal van een man, Marc Seidman, die alles op alles zet om zijn ontvoerde dochter terug te vinden. Op zich, als thrillerliefhebber, geen veelbelovende plot. Ontvoeringsverhalen zijn immers vrij courant in het genre. Maar onder de reeds hierboven beschreven druk besloot ik dan toch maar de kans te wagen…

  En gelukkig maar ! Van zodra ik de eerste pagina’s had gelezen was ik verkocht. Coben schrijft in sneltreinvaart, weet de spanning op te bouwen, maar weet vooral de lezer constant op het verkeerde been te zetten.
  Het was al een tijdje geleden dat ik nog zo’n moeite heb gehad om een boek weg te leggen. Bewijs hiervoor is dan ook dat het na 2 dagen uit was…
  Het hele verhaal is doorspekt met plotwendingen, goede dialogen en komt levensecht over. Nergens losse eindjes of kunstgrepen om het verhaal te doen kloppen. Je moet echt tot de laatste pagina wachten op de ontknoping, en die is totaal onverwacht.

  Misschien is het wat vroeg om al na 1 boek te zeggen dat Coben tot mijn favorieten behoort…maar als zijn andere boeken hetzelfde niveau halen als “Geen Tweede Kans”, dan is zijn plaats verzekerd.

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn 1 bezoeker, geen leden en 2 aliens online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE