dinsdag 28 mei 2024 19:05:15

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

 • MIJN VERZAMELING
 • TE LEZEN
 • GELEZEN
 • FAVORIETEN
 • AANGEBODEN
 • VERLANGLIJST

Lee Child - Lokaas

Vergroot

omslagfotografie

Gerhard Jaeger

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

Een zonnige straat in Chicago: Jack Reacher ontmoet op een doelloze wandeling een aantrekkelijke, manke jonge vrouw die worstelt met een kruk en een vracht gestoomde dure kleren. Reacher blijft staan om een handje te helpen, maar als ze zich omdraaien kijken ze recht in de loop van twee pistolen.
Opgesloten in de donkere, verstikkende laadruimte van een bestelbusje snellen ze door drieduizend kilometer Amerika. De ontvoerders laten niets los; de vrouw zegt dat ze Holly Johnson heet en FBI-agente is.
Ze heeft lef en ze is sterk, maar Reacher voelt dat er meer achter haar steekt. En op hun verre afgelegen bestemming beseft hij dat ze een team moeten worden en elkaar moeten leren vertrouwen…

 

ISBN : 90-245-0841-X | GENRE : Thriller

 • « Lokaas » is een paperback (230x150mm) van 400 pagina's die werd uitgegeven door Luitingh - Sijthoff in 1998. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 1998 in het Verenigd Koninkrijk onder de titel « Die Trying » bij uitgeverij Bantam.
 • De vertaling uit het Engels is te danken aan Bob Snoijink.

Terugkerend Personage : Jack Reacher

 • Currently 10.00 op 10

Score: 10.0 op 10 (1 stem)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 1 lid
favoriet van niemand
in verzameling van 2 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « Lokaas »

Er werd al 1 recensie en/of reactie ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om ook je mening over dit boek te geven.

 • permalink

  Alhoewel ik nog een stapel ongelezen boeken heb liggen, en “Lokaas” nog maar pas in mijn lievelings 2de handszaak had gevonden, heb ik niet kunnen weerstaan aan de verleiding. Ik moest en zou aan dit boek beginnen…
  3 dagen later en 400 blz verder is het gedaan met de pret…het boek is uit.
  En ? Goed ?
  JAAAAAA. Het is goed. Van de 4 Childs die ik tot nu toe gelezen heb is “Lokaas” veruit het beste.
  Het hele verhaal draait rond de ontvoering van een vrouwelijke FBI-agent die meer is dan wat ze beweert te zijn. Om redenen die pas verder in het verhaal duidelijk worden, wordt zij gebruikt om de Amerikaanse regering onder druk te zetten. De ontvoerders zijn leden van een militie die een onafhankelijke staat binnen de Verenigde Staten willen creëren. Om die droom te verwezenlijken zijn alle middelen, zelfs de meest extreme, goed.

  Jack Reacher is ook weer in dit boek diegene die het verschil zal uitmaken tussen een fatale of een goede afloop, en dit op zijn typische manier…, met bluf, intelligentie en geweld.
  Ik had al eerder geschreven dat de boeken van Child geen literaire parels zijn, maar ook hier zijn de sluitende plot en het oog voor detail een garantie voor een lekker spannend (of moet ik zeggen : ontspannend) boek. De spanning wordt vanaf de eerste pagina opgebouwd en de vaart van het verhaal verhoogt na elke bladzijde.

  Kortom, een pretentieloze, goed geschreven aktiethriller. De 10 is hier dan ook helemaal verdiend. Ik kijk al uit naar de volgende Lee Child !

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn geen bezoekers, geen leden en 1 alien online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE