dinsdag 21 mei 2024 08:19:41

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

 • MIJN VERZAMELING
 • TE LEZEN
 • GELEZEN
 • FAVORIETEN
 • AANGEBODEN
 • VERLANGLIJST

John Case - Moordkunstenaar

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

Alex Callahan is als televisiecorrespondent in alle uithoeken van de wereld geweest om verslag te doen van de vreselijkste rampen. Maar op een schijnbaar rustige zomermiddag is hij niet langer alleen toeschouwer van de duistere kant van de wereld. Hij is met zijn zes jaar oude tweelingzoons op een feest als de twee opeens verdwijnen.
Ieder spoor ontbreekt, tot Callahan een telefoontje krijgt. Aan de andere kant van de lijn is een beklemmende stilte te horen, dan een langzame, regelmatige ademhaling, en een klagende, bekende kinderstem – ” Pappa ? ” De nachtmerrie is voor Callahan nu compleet en hij stort zich in een wanhopige zoektocht naar zijn zoons.

 

ISBN : 90-225-4097-9 | GENRE : Thriller

 • « Moordkunstenaar » is een paperback (235x155mm) van 363 pagina's die werd uitgegeven door De Boekerij in 2005. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 2004 in de Verenigde Staten onder de titel « The Murder Artist » bij uitgeverij Ballantine Books.
 • De vertaling uit het Engels is te danken aan Ronald Beek.

 • Currently 7.00 op 10

Score: 7.0 op 10 (1 stem)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 1 lid
favoriet van niemand
in verzameling van 2 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « Moordkunstenaar »

Er werd al 1 recensie en/of reactie ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om ook je mening over dit boek te geven.

 • permalink

  De nieuwste van John Case (pseudoniem van Jim en Carolyn Hougan) is altijd een belevenis voor mij, aangezien ik een grote “fan” ben. Toch moet ik toegeven dat de “Moordkunstenaar” een beetje is tegengevallen. Let op, het is een goed boek en het verhaal is intrigerend en spannend.
  De speurtocht van een vader naar zijn ontvoerde kinderen wordt hier heel spannend neergepend en het hele verhaal “staat”. Ik heb niet onmiddellijk fouten of hiaaten in de plot ontdekt en sta dan ook 100% achter de 7/10.
  Maar toch. De vorige boeken vond ik meeslepender en kon ik moeilijker wegleggen dan deze. En het ligt nochtans niet aan de originaliteit van de plot. De mengeling misdaad, voodoo en goochelaars is heel origineel en was ik nog niet eerder tegengekomen.
  Misschien ben ik tot nu toe te verwend geweest ?

  Ook het einde vond ik nogal “plots”. Net alsof ze het schrijven beu waren of het boek dringend af moest zijn. Enfin, de boog kan niet altijd gespannen staan en ik hoop dat het volgende boek terug het hoge niveau haalt van hun vorig werk.

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn geen bezoekers, geen leden en 2 aliens online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE