dinsdag 21 mei 2024 09:14:49

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

 • MIJN VERZAMELING
 • TE LEZEN
 • GELEZEN
 • FAVORIETEN
 • AANGEBODEN
 • VERLANGLIJST

Greg Iles - Rusteloos

Vergroot

omslagfotografie

Hodder Headline

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

John Waters is gelukkig in zijn werk en met zijn gezin. Maar al zijn zekerheden worden onderuitgehaald door één woord van een onbekende schone: ‘Snel…’ Het doet denken aan de vurige verhouding die hij nooit is vergeten.

Mallory Chandler was de ideale Southern Belle. Maar ze had een duistere kant die alleen John te zien kreeg. Toen hun passie hen dreigde te ruïneren, brak hij met haar. Maar zij liet hem niet los – totdat ze op een pier werd gevonden, verkracht en vermoord. Tien jaar later duikt Eve Summers op. Ze glimlacht net als Mallory en weet dingen die alleen zij kon weten. John ontmoet Eve weer. Dit keer fluistert ze: ‘Het is geen verbeelding, John. Ik ben het. Bel me.’ Het bezorgt hem de rillingen…

Geheimen, leugens en moord exploderen in deze ingenieuze thriller. Greg Iles rekt de grenzen tussen passie, obsessie en liefde op tot het uiterste….en gaat dan nog een stap verder.

Voor meer informatie over Greg Iles klik je hier

 

ISBN : 90-245-4195-6 | NUR : 331 | GENRE : Thriller

 • « Rusteloos » is een paperback (230x150mm) van 349 pagina's die werd uitgegeven door Luitingh - Sijthoff in 2003. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 2002 in de Verenigde Staten onder de titel « Sleep No More » bij uitgeverij Putnam.
 • De vertaling uit het Engels is te danken aan Yolande Ligterink.

 • Currently 7.00 op 10

Score: 7.0 op 10 (1 stem)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 1 lid
favoriet van niemand
in verzameling van 2 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « Rusteloos »

Er werd al 1 recensie en/of reactie ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om ook je mening over dit boek te geven.

 • permalink

  Na het enthousiasme bij het lezen van “Doodslaap” van Iles, ben ik onmiddellijk aan dit andere boek van hem begonnen en…ik ben toch wel een beetje teleurgesteld.
  Niet dat het een slecht boek is, verre van. De schrijfstijl van Iles is nog altijd goed en het verhaal leest vlot. Maar…ik had zo’n verhaal niet van hem verwacht.
  Het hele verhaal draait rond de ziel, het bewustzijn van de mens en de mogelijkheid deze van persoon naar persoon over te hevelen…
  Op die manier komt John Waters in contact met Eve Summers die, zo blijkt al snel, enkele jaren eerder Mallory Chandler was…het ex-liefje van Waters. Het probleem is dat Mallory Chandler op een verschrikkelijke wijze om het leven kwam… Toch ontstaat er algauw een relatie tussen Chandler en Summers die gebaseerd is op sex,dreiging en leugens…met weer een fatale afloop tot gevolg…

  Nu ben ik ook, naast thrillers, een gretige lezer van SF, horror en Fantasy zoals bij Koontz, King, Asimov, Sheckley, Heinlein en vele andere…maar dit verhaal kwam me een beetje over als “over the top”. Ik kan het echt niet verklaren, maar het klikte niet.
  Nogmaals, een slecht boek is het zeker niet en ik raad het dan ook niemand af. Maar in mijn ogen is Iles beter in het schrijven van thrillers, met of zonder techno-achtergrond, dan in dit soort surrealistische verhalen.

  Enfin…dat is mijn mening natuurlijk !

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn geen bezoekers, geen leden en 1 alien online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE