maandag 27 mei 2024 23:35:32

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

 • MIJN VERZAMELING
 • TE LEZEN
 • GELEZEN
 • FAVORIETEN
 • AANGEBODEN
 • VERLANGLIJST

T. Jefferson Parker - De Vrouwen Van Ortega Highway

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

Tim Hess is een gepensioneerde politieman die zijn eigen doodvonnis in de ogen kijkt : hij heeft longkanker. Desondanks wordt hij vanwege zijn ervaring en kennis benaderd om de seriemoordenaar op te sporen die mooie jonge vrouwen laat verdwijnen in Laguna County. Hess, het klassieke voorbeeld van de eenzame politieman – drie keer gescheiden, geen kinderen – accepteert het aanbod maar al te graag .
Merci Rayborn heeft de naam dat ze moeilijkheden veroorzaakt. Ze is brutaal, ambitieus, ongeduldig en ze is niet van plan ook maar enige tijd aan haar privéleven te besteden. Samen zetten ze de jacht in op een weerzinwekkende psychopaat, die zijn slachtoffers op gruwelijke wijze vermoordt.

Voor meer informatie over T. Jefferson Parker klik je hier

 

ISBN : 90-5695-074-6 | GENRE : Thriller

 • « De Vrouwen Van Ortega Highway » is een paperback (220x150mm) van 381 pagina's die werd uitgegeven door Van Buuren in 1999. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 1999 in de Verenigde Staten onder de titel « The Blue Hour » bij uitgeverij Hyperion.
 • De vertaling uit het Engels is te danken aan Ruud van de Plassche.

Terugkerend Personage : Merci Rayborn
Sleutelwoorden : Jacht, Kanker, Psychopaat, Seriemoordenaar, Terminaal

 • Currently 9.00 op 10

Score: 9.0 op 10 (1 stem)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 1 lid
favoriet van niemand
in verzameling van 2 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « De Vrouwen Van Ortega Highway »

Er werd al 1 recensie en/of reactie ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om ook je mening over dit boek te geven.

 • permalink

  Dit was m’n eerste kennismaking met deze auteur en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast ben. Het verhaal komt heel realistisch over en Parker heeft zich duidelijk goed geinformeerd vooraleer aan zijn boek te beginnen.
  Er is natuurlijk een hoog Hannibal Lecter gehalte, maar ja, elk boek over een seriemoordenaar zal sinds Silence of the Lambs wel met deze film/boek vergeleken worden. In tegenstelling tot veel misdaadverhalen die ik de laatste tijd heb gelezen heeft dit boek geen happy-end, wat het realisme ten goede komt.

  Al bij al zeker een aanrader en ik heb lang getwijfeld tussen een 9 en 10 voor de waardering. Ik ga in ieder geval zeker zijn andere boeken ook lezen.

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn geen bezoekers, geen leden en geen aliens online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE