vrijdag 19 juli 2024 05:22:34

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

 • MIJN VERZAMELING
 • TE LEZEN
 • GELEZEN
 • FAVORIETEN
 • AANGEBODEN
 • VERLANGLIJST

Johan Deseyn - Het Pact

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

In Culverton, Oregon (USA), bevindt zich een ondergronds complex, angstvallig afgeschermd van de buitenwereld. Vorsers verrichten er reeds sinds de vijftiger jaren wanhopig – en vruchteloos – onderzoek naar middelen om tijdens oorlogen militaire verliezen in te dijken.
Ten einde raad sluit men in alle onwetendheid een verbond met het grootste Kwaad dat de wereld ooit heeft gekend.

Voor meer informatie over Johan Deseyn klik je hier

 

ISBN : 90-75212-24-0 | GENRES : Horror, Psycho Horror, Thriller

 • « Het Pact » is een paperback (230x150mm) van 383 pagina's die werd uitgegeven door Kramat in 2000. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 2000 in België onder de titel « Het Pact » bij uitgeverij Kramat.

 • Currently 9.00 op 10

Score: 9.0 op 10 (1 stem)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 1 lid
favoriet van niemand
in verzameling van 2 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « Het Pact »

Er werd al 1 recensie en/of reactie ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om ook je mening over dit boek te geven.

 • permalink

  Wow, als kennismaking kan dit tellen ! Mijn eerste kennismaking met het werk van Johan Deseyn, op goed geluk uitgekozen uit zijn uitgestalde boeken, en al meteen prijs… en verkocht.
  Aangezien ik in het verleden al een paar keer contact met hem had gehad via email besloot ik Johan te bezoeken op de boekenbeurs. Ik kende zijn werk absoluut niet en stelde hem dan ook de vrij klassieke vraag : “Welk boek kiezen uit de ondertussen 7 verschenen boeken” ?
  Deze vraag was voor hem natuurlijk een mooie aanleiding om met veel passie over elk van zijn boeken te vertellen en een topje van de sluier te lichten. Alhoewel elk verhaal bijzonder spannend en interessant leek, liet ik mijn oog vallen op “Het Pact”. Het verhaal intrigeerde mij en, als ik heel eerlijk mag zijn, de kaft vond ik bijzonder geslaagd… (tja, soms ligt het ook aan eenvoudige dingen hé)
  “Het Pact” gaat over de zoektocht naar een ultiem wapen dat ingezet kan worden ten tijde van oorlog. Om deze zoektocht tot een goed einde te brengen, gaat de Amerikaanse legerleiding geen techniek of experiment uit de weg en algauw betreden ze de paden van het occulte…met desastreuze ontwikkelingen tot gevolg.
  Op de kaft staat vermeld “Psycho-Horror” en ik kon mij absoluut niet voorstellen wat ik van deze term moest verwachten. Nu wel !
  De term Horror moet ik waarschijnlijk niet uitleggen. En voor diegenen die zich niet kunnen inbeelden wat Horror is…koop dit boek. Vast staat wel dat dit boek niet voor gevoelige lezers is. Moord en foltering zijn schering en inslag en vele passages komen hard over. Dit echter altijd zonder in het gore-genre, het goedkopere werk, te vallen.
  Wat mij echter vooral zal bijblijven uit dit boek is het “Psycho” aspect. Johan verstaat de kunst om boeiende personages te creëren met veel diepgang. Voor hem geen papieren personages die toevallig gebruikt worden om een plot te doen kloppen, maar stuk voor stuk persoonlijkheden die tot in detail beschreven worden. “Personen” uit het echte leven, herkenbaar aan hun maniertjes, hebbelijkheden en gedragingen.
  Ben je een fan van King of Koontz dan moet je zeker dit boek eens proberen. Misschien iets “harder” in het genre, maar qua plot en uitwerking van karakters zeker te vergelijken.
  Oh ja, als je houdt van een happy end…toch beter een ander boek uitkiezen. Of toch niet…

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn 1 bezoeker, geen leden en 1 alien online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE