zaterdag 22 juni 2024 12:16:20

Dag boekenliefhebber, je kan je hier AANMELDEN of REGISTREREN als nieuw lid...

 • MIJN VERZAMELING
 • TE LEZEN
 • GELEZEN
 • FAVORIETEN
 • AANGEBODEN
 • VERLANGLIJST

David Baldacci - Het Uur Van De Zonde

Je moet lid zijn om bovenstaande functionaliteiten te kunnen gebruiken.

Eerst wordt het verminkte lichaam van een onbekende vrouw gevonden, dan worden er twee tieners vermoord. Een seriemoordenaar houdt het plaatsje Wrightsburg in zijn greep en de politie roept de hulp in van privé-detectives Sean King en Michelle Maxwell.
Veel aanwijzingen zijn er niet, maar King en Maxwell – voormalige agenten van de Secret Service – ontdekken desondanks een patroon. De moordenaar imiteert beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis en laat zijn slachtoffers achter met een horloge om de pols. Wat de precieze betekenis hiervan is, is echter niet duidelijk. Dan neemt de moordenaar contact op met de pers…

In Het uur van de zonde keren Sean King en Michelle Maxwell uit Baldacci’s laatste thriller Onbewaakt ogenblik terug. Van deze thriller werd in Nederland en België een recordaantal van 90.000 exemplaren verkocht.

Voor meer informatie over David Baldacci klik je hier

 

ISBN : 90-229-8919-4 | NUR : 332 | GENRE : Thriller

 • « Het Uur Van De Zonde » is een paperback (235x155mm) van 364 pagina's die werd uitgegeven door A.W. Bruna in 2004. Oorspronkelijk kwam het boek uit in 2004 in de Verenigde Staten onder de titel « Hour Game » bij uitgeverij Warner Books.
 • De vertaling uit het Engels is te danken aan Rogier van Kappel.

Terugkerende Personages : Michelle Maxwell, Sean King
Sleutelwoorden : Copycat, Seriemoordenaar

 • Currently 7.00 op 10

Score: 7.0 op 10 (1 stem)
Je moet lid zijn om te kunnen stemmen.

aangeboden door niemand
gezocht door niemand
gelezen door 1 lid
favoriet van niemand
in verzameling van 2 leden

 

Andere Uitgaves

Sorry, er zijn nog geen andere uitvoeringen van dit boek op de site.

 
Recensies voor « Het Uur Van De Zonde »

Er werd al 1 recensie en/of reactie ingegeven, gebruik het onderstaand formulier om ook je mening over dit boek te geven.

 • permalink

  Ik heb veel plezier beleefd aan het lezen van de avonturen van Sean King en Michelle Maxwell in de vorige thriller “Onbewaakt Ogenblik” en ben dan ook met hoge verwachtingen begonnen aan “Het Uur Van De Zonde”.
  Ergens had ik wel wat schrik dat Baldacci verder zou borduren op het succes van zijn vorige boek, en dat deze plot misschien magertjes zou uitdraaien. Dit was echter niet het geval en ook dit boek steunt op een originele plot.

  Het verhaal begint met een onderzoek naar een seriemoordenaar die schijnbaar zijn daden baseert op de handelingen van andere, beruchte seriemoordenaars. Algauw blijkt echter dat er meer aan de hand is en dat de slachtoffers niet zomaar willekeurig gekozen zijn…

  Eigenlijk lopen er verschillende verhaallijnen door elkaar in dit boek en de ontknoping is vrij verrassend en origineel te noemen. Positief is ook het feit dat je de vorige thriller niet gelezen hoeft te hebben om met dit verhaal mee te kunnen.

  Wat me wel heeft verbaasd is het feit dat de relatie tussen Sean King en Michelle Maxwell niet verder evolueert… op het romantisch vlak. Niet dat ik zo’n groot romanticus ben, of daar speciaal op te wachten zit, maar ik had het wel verwacht. Dus wat dat betreft…toch wel verrassend. Of misschien komen er nog boeken met deze 2 als hoofdpersonage…

Je moet lid zijn om te kunnen reageren.

Er zijn geen bezoekers, geen leden en 3 aliens online.

copyright © 2003 - 2024 ERIC'S BOEKENSITE